Gezond eten en leven

Another SeoBureau website

Over de hele wereld, en met name in de VS, is het enorm populair geworden om advertenties voor afslankpillen en afslankcoach te bekijken. En na een tijdje kwam de fitnessrevolutie in opstand en veranderde in een permanent restbeeld, waarbij het gezicht van de dikke beren met een donderende stomp werd verpletterd en drie keer zo hoog sprong. In feite is het logo voor Weight Loss Coach eigenlijk een aangepaste leeuw, dus de slogan kan worden gelezen als “LS Weight Loss Coach – brul, de leeuwen komen eraan.”

Afslankcoach gezocht?

Dus waarom hadden we eigenlijk een afslankcoach nodig? Wat is het probleem met afvallen? We horen er zo veel over op het nieuws, in tijdschriften, tv, internet, de hele dag door. Het probleem met veel afslankprogramma’s en rage diëten is dat ze eenrichtingsgewoonten aanmoedigen, niet gezonde gewoonten. Als u bijvoorbeeld het idee koestert om slechts één soort voedsel te eten, zoals een rijstwafel, zult u waarschijnlijk elke dag met rijstwafel eindigen. Je afslankregime zal geen blijvend resultaat hebben, omdat je het gewoon weer zult eten.

Je zou kunnen denken dat je alles weet wat er te weten valt over dieetplannen en afslankcoaching, maar dit is gewoon niet waar. Als afslankcoach moet u een goed begrip hebben van hoe het lichaam werkt, zodat u gezonde eetpatronen bij uw klanten kunt creëren. Het is het beste om een beproefd systeem zoals Slim Fast te gebruiken, waarmee mensen sneller dan ooit afvallen. Het programma is echter uitermate nuttig als informatietool. Het staat vol met tips, trucs, technieken, recepten en zelfs steungroepen. Het heeft ook een extreem actieve online community.

Gewichtsverliescoach zijn is niet voor iedereen weggelegd.

Als je het niet leuk vindt om in de buurt van anderen te zijn en oplossingen voor je problemen te vinden, dan is dit misschien niet geschikt voor jou. Wanneer u begint te werken met een afslankprogramma, mag u binnen een paar weken resultaten verwachten. Mogelijk moet u meerdere keren per week bij uw cliënt inchecken om er zeker van te zijn dat het plan nog steeds van kracht is. Afvallen en afvallen vereist toewijding en focus. Als coach voor gewichtsverlies moet u een programma vinden dat past bij de levensstijl van uw klanten.

Voordat u cliënten kunt gaan helpen met een afslankprogramma, moet u weten waardoor mensen aankomen en waarom. Te veel eten veroorzaakt bijvoorbeeld een stijging van de bloedsuikerspiegel en hormonen, waardoor de eetlust toeneemt. Een eetlustremmer zorgt ervoor dat uw lichaam bepaalde soorten voedsel sneller afbreekt dan andere. Dit betekent dat dieetplannen die zijn gebaseerd op honger niet effectief zijn bij het afslanken van mensen. Eetlustremmers zijn verkrijgbaar in pilvorm en in vloeibare vorm. Veel mensen kiezen ervoor om een eetlustremmer te gebruiken in combinatie met een andere vorm van dieet.

Voordat u gaat werken met een afslankprogramma, is het belangrijk om te weten welke voedingsmiddelen u moet vermijden. U moet ook weten welke voedingsmiddelen als gezond worden beschouwd en welke in een gezond dieet moeten worden opgenomen. Mensen die veel vezels en eiwitten eten, kunnen merken dat ze een afslankcoach nodig hebben om te beslissen wat gezond is en wat er uit hun dieet moet worden verwijderd. Een gekwalificeerde afslankcoach kan gezonde en ongezonde voeding aanbevelen op basis van de behoeften en doelen van de klant.

Op zoek naar een  Tips van personal trainer Mechelen? Een goede coach voor gewichtsverlies moet advies geven over hoe u realistische doelen kunt stellen en hoe u plannen kunt maken om die doelen te bereiken. Uw klanten moeten weten wat u van hen verwacht en hoe ze zich moeten gedragen tijdens hun dieet. Als u bijvoorbeeld van plan bent om elke week een bepaald bedrag af te slanken, maak dat dan duidelijk aan uw klanten. Sommige mensen proberen meer gewicht te verliezen dan ze aankunnen, wat vaak leidt tot eetbuien en uiteindelijk mislukking.

 

Een goed plan voor gewichtsverlies omvat de juiste voeding en lichaamsbeweging. Verwacht niet dat wonderen van de ene op de andere dag gebeuren. Om je lichaam naar een nieuwe maat te laten veranderen, duurt het even. Als u echter een consistent dieet en trainingsprogramma volgt, wordt uw afvallen gemakkelijker en wordt uw gewichtsverlies permanent. Een afslankcoach kan u helpen deze doelen te bereiken.